Trädgårdsbutik
 

Trädgårdsbutiken har utökats med inredningsbutiken @florali.linda. Vi har alltså utökat butiksytan. Och mellan butikerna ligger det lilla caféet.

Öppettider : fre 14-18 och lör 10-16.


OBS! Infarten till Trädgårdsvägen avstängd. Kör in Tostarpsvägen istället.

Känner du för att slå dig ner i solskenet en stund och ta en kopp kaffe/té är du välkommen. Här finns även äppelmst. Bullar från Billeberga stensugnsbageri och Grennaglass i 7 olika goda smaker. Choklad från Malmö chokladfabrik.

I butiken finns perenner, prydnadsgräs,  buskar, en del träd, kryddväxter,krukväxter och en och annan sommarblomma. Det finns också korgar, växtstöd, vaser, krukor, jord, trädgårdsredskap, gödning etc.  Här finns även ljus, kuddar, dynor och filtar etc. Kanske kan du hitta något att ge bort i present.

Trädgårdsbutiken är ständigt under utveckling. Här finns visioner för framtiden. Både inne- och utemiljö förändras steg för steg. Håll utkik på Instagram eller på hemsidans förstasida för nyheter!


Adress: Trädgårdsvägen, Billeberga
Vägbeskrivning: i höjd med kyrkan i Billeberga svänger du in på Trädgårdsvägen, följer den tills den tar slut och övergår i en återvändsgata, följ den tills den tar slut och du hittar butiken! (GPS- anvisningen stämmer inte alltid). Se skyltning från Trädgårdsvägen.


Välkomna!

loading...